Reflexió estratègica en les organitzacions no lucratives en la conjuntura actual

Imatge curs. Font: ecif.economistas.org
Dimecres, 13/11/2013

En el marc del curs de direcció i gestió de fundacions i altres entitats no lucratives, el Col.legi d’Economistes de Catalunya oferirà aquesta jornada a la seva seu de Barcelona.

Objectius:

  • Contextualitzar el nou entorn al que s'ha d'enfrontar el sector no lucratiu: d'un model basat en el finançament públic majoritari, a un model basat en l'aportació de valor als stakeholders i la recerca de finançament en un entorn competitiu.
  • Compartir els conceptes clau de la reflexió estratègica en el moment actual, tot i proporcionant un marc conceptual i eines de reposicionament estratègic, que ajudin a afrontar els reptes de canvi actuals.
  • Destacar i valorar la importància d'aquest sector en les societats desenvolupades i les seves possibilitats de futur, en un context de major presència de la societat civil, col·laboració i treball en xarxa al sector i d'incorporació de nous perfils de gestió als equips de professionals i voluntaris.

Programa

Data: 13 de novembre de 2013.

Horari: de 9.15 a 13.45 i de 15.00 a 18.00 h.

Dirigit a:

  • Membres de Patronats i Directius de Fundacions i ENL.
  • Equips implicats en el canvi de Fundacions i altres ENL.
  • Altre personal responsable de projectes o implicats en temes clau

Professorat:

Sr. Xavier Estivill. Enginyer Industrial per la UPC (76) i economista per la UB (82). Post-Graduat en ESADE en "Direcció Estratègica de la Comunicació en l'Empresa". És soci-director y fundador de MOMENTUM des del 1997 i està especialitzat en Gestió de Projectes de Canvi i Anàlisi Estratègica i Organitzativa en entitats Not For Profit i en Xarxes d'Organitzacions.

Sr. Joan Casals. Doctor en Ciències Químiques per la UB (2005). Consultor en àmbits d'estratègia i organització a MOMENTUM, on desenvolupa projectes bàsicament en Universitats, Fundacions i Centres de Recerca.

Sr. Antoni Blanco. Economista per la UAB (96), actualment esta finalitzant el seu doctorat sobre la imaginació i la innovació en formes organitzatives. Actualment dirigeix projectes relacionats amb estratègia en diverses fundacions, universitats i organismes públics i participa des de la fundació MOMENTUM en nombrosos projectes de planificació estratègica i anàlisi organitzativa.

Data: 

Dimecres 13 nov

Hora: 

09:15

Correu electrònic de l'organitzador: 
cec@coleconomistes.cat