Jornada d'Innovació Democràtica 2013

Mans amb llavors
Dimecres, 20/11/2013

El proper dia 20 de novembre, el Departament de Governació i Relacions Institucionals organitza l’edició d’enguany de la Jornada d’Innovació Democràtica.

El Departament de Governació i Relacions Institucionals juntament amb l’Escola d’Administració Pública organitzen la Jornada d’Innovació Democràtica d’enguany, que duu per títol: Qualitat democràtica i món local i s’emmarca dins del Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica.

En aquest espai es vol compartir, reconèixer i donar difusió de les bones pràctiques dutes a terme pels ens locals i pel món associatiu en relació al foment de la participació ciutadana.

Aquesta Jornada està destinada a persones relacionades amb l’Administració local i Generalitat, a membres d’entitats del Tercer Sector, i persones interessades en la participació ciutadana.

La Jornada constarà de taules rodones on es debatrà els instruments que les entitats i administracions tenen a l’abast per fomentar la participació de la ciutadania a nivell local, i experiències i bones pràctiques en relació a la participació ciutadana a diferents municipis.

L’esdeveniment es celebrarà a l’Escola de l’Administració Pública de Catalunya.

Data: 

Dimecres 20 nov

Hora: 

09:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
gencat@gencat.cat