Jornada Anadromes: una aposta de treball en xarxa a L'Hospitalet

Jornada Anadromes: una aposta de treball en xarxa a L'Hospitalet
Hospitalet de Llobregat
Dijous, 28/11/2013

L'Associació Anadromes presenta avui els resultats del programa "Anadromes: Xarxa d'Itineraris d'Inserció Sociolaboral a l'Hospitalet de Llobregat.

Què es presenta: el projecte ANADROMES té com a objectiu donar resposta al problema de la desocupació a través d'actuacions locals i coordinades entre si a través de la creació d'un Conveni Local per a la Inclusió Sociolaboral conformat per entitats locals de la ciutat de L'Hospitalet i l'Ajuntament.

On: Torre Barina (Pl. de l'Ajuntament, 11. 08901 L'Hospitalet de Llobregat).

Quan: dijous 28 de novembre de 9:30h a 12:30h.

Més informació: al web del projecte.

Programa

  • 09:30 – 10:00h Presentació jornada. - M. Dolors Fernàndez Bosch. Tinenta d'Alcaldia de l'Àrea de Benestar i Famílies de l'Ajuntament de L'Hospitalet. - José M. García Mompel. Tinent d'Alcaldia de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de L'Hospitalet. - Xavier Orteu i Guiu. President de l'Associació Anadromes.
  • 10:00 – 10:45h Memòria del programa Obra Social "la Caixa". "Anadromes: Xarxa d'Itineraris d'Inserció Sociolaboral a l'Hospitalet de Llobregat" Representant Obra Social "la Caixa". (per confirmar) Kike Bastida. Coordinador del programa. (Cooperativa d'iniciativa social Drecera) Elisenda Fabregat. Tècnica del programa. (Fundació ECOM) Carolina Medina. Tècnica del programa. (Associació Cultura Tretze)
  • 10:45 – 11:00h Pausa
  • 11:00 – 11:45h Conferència: "L'Hospitalet com a marc per al treball en xarxa". - A càrrec d'Antonio Rosa, educador social i llicenciat en Antropologia Social i Cultural per la UB. Acaba de publicar "Ciudad y educación social. De la calle al medio abierto".
  • 11:45 - 12:30h Presentació de l'Associació Anadromes i tancament de la jornada. - Xavier Orteu i Guiu. President de l'Associació Anadromes.
Data: 

Dijous 28 nov

Hora: 

09:30

Correu electrònic de l'organitzador: 
associacioanadromes@gmail.com