Lliurament dels Premis Barcelona Ciutat Jove 2013

Cartell de l'acte de lliurament dels premis Barcelona Ciutat Jove 2013
Barcelona
Divendres, 13/12/2013

Divendres 13 de desembre el CJB lliurarà els premis Barcelona Ciutat Jove (BCJ) 2013 a l’Espai Jove La Fontana que reconeixen els projectes que fomenten la salut, la participació i la cooperació.

Els Premis Barcelona Ciutat Jove tenen com a objectiu reconèixer i difondre els projectes d’entitats sense ànim de lucre de qualsevol tipologia que hagin treballat els àmbits de la salut, la participació i la cooperació. Estan organitzats pel Consell de la Joventut de Barcelona i l’Associació Amics i Amigues del CJB.

També es premiarà el mitjà de comunicació més compromès amb la joventut de la ciutat de Barcelona.

L’acte de lliurament es celebrarà el dia 13 de desembre a l’Espai Jove La Fontana a les 20.00 h coincidint amb la trobada d’entitat que organitza el Consell.

Premi BCJ de Foment de la Salut: 1000€

Premi BCJ de Foment de la Participació: 1000€

Premi BCJ de Foment de la Cooperació: 1600€

Consell de la Joventut de Barcelona

El CJB neix l’any 1980 com una plataforma que coordina les principals entitats juvenils de Barcelona amb l’objectiu de convertir-se en un instrument democràtic de participació i acció juvenil i enfortir el moviment juvenil.

Des del Consell de la Joventut de Barcelona es defensa una valoració real i positiva de la gent jove i busca promoure i fomentar les entitats juvenils com a «escoles de formació en processos democràtics, participatius i de presa de decisions».

Data: 

Divendres 13 des

Hora: 

20:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
cjb@cjb.cat