Xerrada "Les xarxes socials i la cerca de feina" a la UB

Cartell de la xerrada Les xarxes socials i la cerca de feina (Font: UB)
Barcelona
Dijous, 16/01/2014

L'Institut de Formació Contínua de la UB organitza el dijous 16 de gener per a alumnes i exalumnes una xerrada sobre com utilitzar les xarxes socials per trobar feina i com fer créixer els contactes professionals.

El Programa de Desenvolupament Professional (PDP) de l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (UB) ha organitzat per aquest curs 2013 - 2014 un seguit de conferències i xerrades per donar eines als estudiants i exestudiants de la UB a l'hora d'enfrontar-se al mercat laboral i trobar feina.

La sèrie de xerrades va començar el passat novembre i s'estendrà fins el mes de maig. Ara és el torn de la xerrada "Les xarxes socials i la cerca de feina", que anirà a càrrec de Rosaura Alastruey, formadora externa de Barcelona Activa i professora de diverses universitats.

La conferència se celebrarà el proper dijous 16 de gener, de 19.00 hores a 21.00 hores del vespre a l'Institut de Formació Contínua de la UB. És exclusiva per a estudiantat o exalumnes de la UB i cal inscripció prèvia. La propera xerrada, sobre "presentacions eficients", tindrà lloc el 17 de febrer.

Malgrat que les activitats que emanen del PDP es dirigeixen de manera exclusiva a actuals estudiants o exalumnes de la UB, els tallers i les conferències formatives d'Aula+, també depenent de l'Institut, queden obertes a tothom que hi estigui interessat, amb vinculació o no a la UB.

Data: 

Dijous 16 gen

Hora: 

19:02

Correu electrònic de l'organitzador: 
info.il3@ub.edu