Inauguració de l’exposició «Catalunya, terra d’ateneus» a Vic

Imatge de l'exposició Catalunya, terra d'ateneus
Vic
Divendres, 31/01/2014

El 31 de gener s’inaugura l’exposició «Catalunya, terra d’Ateneus»a Vic. Una mostra que explica la història del moviment ateneístic català i que es podrà visitar fins el 8 de març.

L’exposició «Catalunya, terra d’Ateneus» s’inaugura a Vic el divendres 31 de gener a les 19 hores a la Biblioteca Joan Triadú i comptarà amb l’assistència del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vic, Joan López, el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Salvador Casals, i el president del Casino de Vic, Enric Comes.

L'exposició «Catalunya, terra d’ateneus» és una mostra itinerant organitzada per la Federació d’Ateneus de Catalunya que presenta un recorregut a través del passat, el present i el futur dels ateneus catalans. Un repàs als gairebé 200 anys d’història del moviment destacant-ne els valors, les persones i les tradicions.

Va inaugurar-se per primera vegada a Barcelona l’any 2012 i durant tot el 2013 ha recorregut de manera itinerant el territori català. El dia 31 de gener obrirà les seves portes a Vic després d’haver passat per Arenys de Munt, Gandesa, Caldes de Montbui, Sant Boi de Llobregat, Vilafranca del Penedès i Figueres.

Està previst que després de Vic, on es podrà veure fins el dia 8 de març la mostra continuï el seu viatge per Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer els moments clau de la història del moviment ateneístic, així com la feina que han fet, fan i poden fer els ateneus en el futur per a la millora del nostre entorn i la nostra societat.

Dia: Divendres 31 de gener de 2014
Hora: 19:00
Lloc: Biblioteca Joan Triadú.
Preu: Entrada gratuïta

Data: 

Divendres 31 gen

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
ateneus@ateneus.cat