Xerrada: La Declaració d'Utilitat Pública

Instal·lacions de Torre Jussana
Barcelona
Divendres, 31/01/2014

Dins la nova oferta formativa de Torre Jussana per al 2014, s’ha organitzat una xerrada sobre la Declaració d’Utilitat Pública a fi de donar a conèixer el que comporta per les entitats.

Torre Jussana ha publicat la seva nova oferta formativa de cara a l’hivern de 2014, dins la qual ha previst una xerrada sobre la Declaració d’Utilitat Pública que tindrà lloc el proper 31 de gener.

Aquesta xerrada pretén donar a conèixer a les entitats el que comporta per una associació obtenir la Declaració d’Utilitat Pública.

L’objectiu és explicar quins beneficis té disposar de la Declaració, així com les passes que s’han de seguir per a la seva sol·licitud i tramitació.

La xerrada està prevista pel proper dia 31 de gener en horari de tarda i es dividirà en dues parts: una primera part teòrica en la qual es tractarà la legislació aplicable, quina és la tramitació necessària per sol·licitar la Declaració d’Utilitat Pública i quines implicacions té disposar de la mateixa.

I una segona part, en la qual, hi haurà presentació d’experiències de dues entitats que l’han sol·licitat recentment, a fi de generar debat i resoldre dubtes que puguin sorgir.

Data: 

Divendres 31 gen

Hora: 

17:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat