Taller sobre la Llei de Protecció de Dades

Llibreta amb bolígraf
Barcelona
Dijous, 06/03/2014

Torre Jussana, dins la seva oferta formativa de 2014, ha organitzat un taller sobre la Llei de Protecció de Dades a fi d’ajudar a conèixer aquesta normativa a les entitats.

El Consell d’Associacions de Barcelona (Torre Jussana) ha previst un taller sobre la Llei de Protecció de Dades per al proper dia 6 de març.

L’objectiu de la sessió és donar a conèixer a les entitats com funciona la llei de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i els requisits que han de complir les entitats per estar-hi al dia.

El taller s’ha dissenyat des d’un punt de vista eminentment pràctic, en el qual s’exposarà el contingut de la LOPD i es realitzarà un treball pràctic a fi que la informació sigui d’utilitat a les associacions en el seu dia a dia.

La sessió es dividirà en dues parts: una primera teòrica per entendre que és la LOPD i els requisits que calen per funcionar d’acord al que estableix la normativa.

La segona part consistirà en un mòdul pràctic, en el qual, s’explicarà com registrar una entitat a l’Agència Española de Protecció de Dades.

El taller està previst per al proper dia 6 de març en horari de tarda.

Data: 

Dijous 06 març

Hora: 

17:45

Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat