Curs online Twitter com a eina empresarial

 Font:
barcelona
Diumenge, 19/01/2014 fins Dimecres, 19/02/2014

Amb aquest curs podràs aprendre a fer anar la xarxa de microblogging Twitter per aconseguir assolir els objectius de comunicació.

Mira els objectius i continguts i apunta't a la Fitxa d'Inscripció http://aula.iwith.org/file.php/1/inscripcion/inscripcion.html

Data límit de matriculació: 19 de gener de 2014.

El curs on line començarà el 03 de febrer 2014 i té una durada de 60h lectives. El curs s'impartirà en castellà. També disposem d'un ampli catàleg de cursos en línia amb tutoria que podem posar en marxa per a tu en 30 dies. Quin és el teu?

Objectius Específics Conèixer Twitter per poder establir una comunicació adequada en aquest mitjà. Comprendre el funcionament de Twitter a nivell d'usuari. Ser capaços de participar a Twitter en base a la nostra estratègia de comunicació i els objectius professionals de la nostra empresa. Aconseguir establir un pla de comunicació a Twitter al servei d'una marca. Conèixer les recomanacions bàsiques per aconseguir un posicionament i reputació adequats per a la nostra empresa a Twitter. Aprendre a manejar les estratègies bàsiques de social mitjana màrqueting a Twitter. Conèixer alguns casos d'èxit de campanyes i estratègies desenvolupades a Twitter.

Formación Bonificable a través de la Fundación Tripartita per a trebaladors en actiu.

Data: 

Diumenge 19 gen

Hora: 

11:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@iwith.org