Com elaborar el Pla de Comunicació de l'associació?

 Font:
Barcelona
Dilluns, 27/01/2014 fins Dimecres, 05/02/2014

Una bona comunicació és imprescindible per a qualsevol associació. Però cal planificar-la i saber què i com volem comunicar. En aquest curs s'exposarà com fer un Pla de Comunicació útil i efectiu.

Una bona comunicació és imprescindible per a qualsevol associació. En aquest curs es treballarà com cal planificar la comunicació d’una associació en l’era 2.0. La comunicació és una aspecte imprescindible i estratègic de la gestió de qualsevol entitat, tant per donar a conèixer l’entitat cara enfora i generar empaties com per fidelitzar a la base social i als diferents públics interns. En una societat hipercomunicada com la nostra, la comunicació és estratègica per a les entitats, però una bona comunicació no s’improvisa. Més enllà dels recursos i les eines disponibles, “pensar” la comunicació suposa iniciar un procés ordenat de reflexió, sistematització d’informació i presa de decisions. Per aquest motiu, en aquest curs s’exposarà com elaborar el Pla de Comunicació d’una associació.

Docent: Montse Santolino, periodista i comunicadora social.

Inscripcions obertes fins el 23 de gener

Aquesta formació de Torre Jussana - Centre de Serveis a les Associacions, és gratuïta i està dirigida a les persones associades, al col·lectiu de voluntariat i als equips tècnics de les associacions amb seu a Barcelona ciutat.

Data: 

Dilluns 27 gen

Hora: 

17:45

Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat