Kedada Trail: 200 persones inscrites a la primera cursa de muntanya solidària de Castellterçol

 Font:
Castellterçol
Diumenge, 02/02/2014

Diumenge 2 de febrer a les 9h a Castellterçol (Vallès Oriental) es fa la I Kedada Trail, una cursa de muntanya solidària i gratuïta on es recolliran aliments per Cáritas del poble. S'espera recollir una tona de menjar.

Una cursa de muntanya totalment gratuïta i amb un punt solidari, això és el que és la I Kedada Trail que es celebra diumenge 2 de febrer a Castellterçol (Vallès Oriental).

La cursa consta de tres circuits: 11 km (450m D+), 21 km (900m D+) i 30 km (1.500m D+), tots a l’entorn de Castellterçol. L’esdeveniment començarà a les 9 h al Pavelló Municipal. Els impulsors, Salvador Vilalta i Ivan Díaz –corredors amb molts anys d’experiència—, han volgut organitzar una cursa en base al que ells els agradaria trobar. És per això que al llarg del recorregut hi hauran avituallaments perfectament equipats gràcies a la col·laboració d’aproximadament unes 50 empreses i comerços i set entitats del poble. A més, tot el circuit estarà perfectament senyalitzat. L’esdeveniment compta amb més de 200 inscrits de 80 poblacions diferents d’arreu del territori català (principalment Bages, Osona i els Vallesos) i 40 voluntaris. Les inscripcions es van omplir en només quatre dies. L’únic que el corredor o corredora ha d’aportar són aliments de llarga durada (llegums, pasta, arròs, llet, concerves...).

Al punt de trobada hi haurà una balança per pesar les donacions, d’aquesta maneres se sabrà el nombre total recollit al final de l’esdeveniment. Aquests productes es donaran a Cáritas Castellterçol per a cobrir les necessitats d’unes quantes famílies del poble. S’espera arribar a la tona. L’acte popular estarà amanit amb música, inflables i una botifarrada.

INSCRIPCIONS TANCADES! Dia: DIUMENGE 2 DE FEBRER 2014 Hora: 9 h Lloc: Pavelló municipal de Castellterçol (Carrer Diputació, 0 S/N, 08183)

Data: 

Diumenge 02 febr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
-
Correu electrònic de l'organitzador: 
palou.anna@gmail.com