Espai A: comença la 3ra temporada!

Imatge de l'Espai A, xarxa d'arts escèniques amateurs
Barcelona
Dijous, 06/02/2014

La Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs programarà fins l’1 de juny més de 50 actuacions en 15 ateneus catalans. El 6 de febrer a les 21 hores s’inaugura la tercera temporada a la Fàbrica Moritz de Barcelona.

El dijous 6 de febrer la Fàbrica Moritz de Barcelona acollirà la presentació de la tercera temporada de l’Espai A, la xarxa d’arts escèniques amateurs. Una festa que inclourà un tastet d’algunes de les actuacions seleccionades.

L'actor i director Jordi Andújar, vinculat amb el món ateneístic a través dels Lluïsos de Gràcia, serà l’encarregat de presentar l'acte on es podran veure fragments dels espectacles "Ménage à Trois" del Grup de Teatre Filagarsa de Molins de Rei, "Black Grooves – Arrels negres" del Grup vocal Zetzània i "El Fill de la Terra. La llegenda del Comte Arnau" de l'Esbart Sant Martí de Barcelona.

L'aforament és limitat. Per assistir a l'acte cal confirmar assistència a espaia@espaia.cat

En aquesta tercera temporada s’han seleccionat 15 espais d’ateneus i 20 espectacles de dansa, teatre, cant coral i bandes de música que recorreran el territori català. L’objectiu d’aquesta xarxa és enfortir el caràcter creatiu, comunitari i identitari de les agrupacions amateurs que potencien la cultura catalana a la vegada que creen una programació estable de qualitat en els ateneus catalans.

L'Espai A és una iniciativa de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Està coordinat per la Federació d'Ateneus de Catalunya i compta amb la col·laboració del Moviment Coral Català, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, la Federació Catalana de Societats Musicals i l'Agrupament d'Esbarts Dansaires.

Programació completa i venda on-line d'entrades a www.espaia.cat

Data: 

Dijous 06 febr

Hora: 

21:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
espaia@espaia.cat