Qüestions ètiques en l'educació social. Del compromís polític a la responsabilitat en la pràctica professional

 Font:
Barcelona
Dijous, 27/02/2014

Presentació del llibre "Cuestiones éticas en la educación social. Del compromiso político a la responsabilidad en la práctica profesional" de Jesús Vilar Martín.

En aquesta Càpsula presentarem el llibre "Cuestiones éticas en la educación social. Del compromiso político a la responsabilidad en la práctica profesional" de Jesús Vilar Martín, que té com a principal objectiu estudiar l’ètica en la disciplina: quina forma ha adoptat i quins són els principals reptes de futur. Analitzarem i debatrem com el llibre practica la construcció de la identitat dels professionals de l'educació social i les principals fonts de conflictivitat moral en la professió i dificultats formals amb les quals es troben els professionals a l'hora de gestionar els conflictes de valor que apareixen en el seu dia a dia professional. Com vincular el sentit moral del professional amb la seva pràctica quotidiana?

A càrrec de: Jesús Vilar Martín, autor del llibre, diplomat en Magisteri i doctor en Pedagogia per la UB, amb experiència professional com a mestre i educador social. Professor de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL) i director de publicacions de la mateixa facultat. Begoña Román, doctora en Filosofia que va dirigir la Càtedra d’Ètica de la URL. Actualment és professora a la Facultat de Filosofia de la UB. Araceli Lázaro, llicenciada en Pedagogia Terapèutica i educadora social. Actualment és la secretària de l’Observatori dels Drets de la Infància i professora del grau en Educació Social i Treball Social a la Facultat Pere Tarrés de la Universitat Ramón Llull. El llibre que presentem està editat en castellà per la Editorial UOC, l’abril del 2013. El dia de la Càpsula, podreu adquirir-ne un exemplar.

Dijous, 27 de febrer, de 18.30h a 20h. Seu social del CEESC. Aragó 141-143, 4a planta. Barcelona.

Data: 

Dijous 27 febr

Hora: 

18:30

Correu electrònic de l'organitzador: 
projectes@ceesc.cat