Habilitats bàsiques de comunicació a l’àmbit professional

 Font:
Tarragona
Dimecres, 19/02/2014

Parlant el llenguatge intern de l’altre, podrem comunicar-nos de forma més directa i de manera que el o els interlocutors ens entenguin fent servir el seu llenguatge.

La comunicació i els processos de convenciment i persuasió tenen un eix comú: entendre l’interlocutor. Quan es tracta de transmetre una idea, és important entendre el punt de vista, la forma de pensar dels nostres interlocutors i de la resta dels implicats en el procés comunicatiu. Parlant el llenguatge intern de l’altre, podrem comunicar-nos de forma més directa i de manera que el o els interlocutors ens entenguin fent servir el seu llenguatge.

Quins són els canals de comunicació efectius que permeten la transmissió de la informació i la generació de confiança amb els interlocutors, especialment a l’àmbit professional?

A càrrec d’Alicia Vallespí, Professional Certified Coach (PCC per la ICF). Membre de la ICF Internacional. Màster en Coaching Personal, Executiu i Organitzacional. Acreditada per l'Associació Espanyola de Coaching (ASESCO), graduada en Coaching Corporation. Licensed Practitioner of NLP, per Hernán Cerna Training, avalada per la Society of NLP i el Dr. Richard Bandler. Psicopedagoga. Especialista en Desenvolupament Neurofuncional. Terapeuta en àudio-psico-fonologia i formadora en lideratge i comunicació.

Data: 

Dimecres 19 febr

Hora: 

18:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
projectes@ceesc.cat