Presentació del llibre digital "Deporte y resolución de conflictos"

Portada del llibre "Deporte y resolución de conflictos"
Barcelona
Dimecres, 26/02/2014

El Campus per la Pau i EdiUOC presentaran el llibre digital Deporte y resolución de conflictos. L'acte tindrà lloc el 26 de febrer, a les 19 h, a l'INEFC (Av. de l'Estadi, 12-22, Barcelona).

El Campus per la Pau ha recollit en un llibre digital nou casos reals en què l’esport ha servit per a resoldre conflictes, fer intervenció social i assegurar la bona convivència. «Deporte y resolución de conflictos, editat per EdiUOC, té l’objectiu de promoure el desenvolupament de projectes relacionats amb l’activitat esportiva com a eina de desenvolupament i de pau», ha explicat Clàudia Solanes, la coordinadora de la publicació i del màster Esport per a la coexistència social i la resolució de conflictes de la Càtedra UNESCO − Fundació FC Barcelona – UOC.

L’acte de presentació del llibre tindrà lloc el dimecres 26 de febrer, a les 19 hores, a la seu de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC). Hi participaran Agustí Boixeda, director general de l’INEFC; Eduard Vinyamata, director del Campus per la Pau de la UOC, i Clàudia Solanes, coordinadora del llibre.

En aquesta obra els experts han exposat diferents projectes esportius que s’han dut a terme amb èxit i que han millorat la qualitat de vida en barris, poblacions i col·lectius. Gràcies l’esport, els educadors socials i ONG d’arreu del món han treballat qüestions com la convivència pacífica, la igualtat de gènere, la integració de la discapacitat, la gestió de problemes sorgits en entorns de pobresa o la reducció del racisme i de la violència.

El llibre, bilingüe en anglès i espanyol, està disponible al web de l’Editorial UOC.

Per motius de capacitat de la sala, es demana confirmació d'assistència, a la bústia peace@uoc.edu.

Data: 

Dimecres 26 febr

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
peace@uoc.edu