Coaching i lideratge

 Font:
Girona
Divendres, 21/02/2014 fins Dissabte, 21/02/2015

Aquest curs pretén facilitar un coneixement bàsic del procés de coaching orientat al lideratge d'equips, així com recursos i tècniques per fer-ho en el si de l'organització.

Tant en la vida professional com en la personal, tots tenim afanys de millora, a tots ens agradaria superar-nos, però poques vegades ens posem a treballar per aconseguir-ho, per fer-ho realitat. El principal problema d'aquest estancament sol ser el "com": com fer-ho i, d'altra banda, si tot funciona més o menys bé, per què canviar , per què innovar? Per facilitar-nos la posada en marxa cal tenir un objectiu: "establir metes i objectius és el primer pas per aconseguir-los". En l'àmbit de l'empresa/organització, el líder té com a finalitat aconseguir objectius concrets, per tant, la seva efectivitat es mesurarà a partir dels resultats obtinguts. No obstant això, el líder no sol ser conscient del marc on desenvolupa accions que li permetran assolir els seus objectius, i és precisament el procés de coaching que l'ajuda a adonar-se, a treballar conscientment dins d'aquest marc, de manera que té més possibilitats d'acció. El coaching, doncs, no és únicament una tècnica, és, sobretot, una manera de "fer empresa" que porta a una transformació de l'entorn, la qual permet desenvolupar noves competències.

Objectius: - Adquirir els coneixements bàsics del procés de coaching i els seus elements. - Proporcionar recursos i tècniques encaminades a la posada en pràctica del coaching en les organitzacions i/o equips de treball. - Facilitar estratègies de millora de la capacitat de lideratge i de les relacions dins/amb l'equip de treball. - Afavorir la millora de les capacitats professionals i personals i, en conseqüència, dels resultats del treball en equip en l'organització/empresa.

Programa: Tema 1. El Coaching. Tema 2. El Coach. Tema 3. Lideratge i coaching. Tema 4. La Intel·ligència emocional i el coaching. Tema 5. Avaluació del procés de Coaching. Conclusions.

Metodologia: - Metodologia en línia: pdf, fòrum, correu electrònic, ... - Tutorització i atenció personalitzada. - Avaluació continuada mitjançant les activitats periòdiques i final.

Formador/a: Montserrat Sánchez, educadora social i formadora de l'àmbit social i empresarial des de fa més de 10 anys.

Destinataris/àries: coordinadors/es, gerents d’entitats, caps d’equip, responsables de personal, professionals de l'àmbit socioeducatiu (educadors/es socials, treballadors/es socials, pedagogs/gues, professors/es,...), estudiants i qualsevol persona interessada en el tema.

Data: 

Divendres 21 febr

Hora: 

09:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
gestio@serveisformatiuslom.com