Final catalana del Concurs de Clipmetratges de Mans Unides

Final catalana del Concurs de Clipmetratges de Mans Unides
Barcelona
Dimarts, 25/03/2014

El dimarts 25 de març a les 19h al Caixaforum de Barcelona, Mans Unides celebra la final catalana del Concurs de Clipmetratges 2014.

El dimarts 25 de març a les 19h al Caixaforum de Barcelona, Mans Unides celebra la final catalana del Concurs de Clipmetratges 2014. Et pots inscriure gratuïtament a http://mansunides.org/ca/noticia/festival-curtmetratges-fam

L’acte, en què es lliuraran els premis a les diverses categories participants, comptarà amb 1 convidat de luxe: l’actor de “Polseres Vermelles”, Igor Szpakowski, que interpreta a Jordi a la sèrie.

L’ex director general de la UNESCO, Federico Mayor Zaragoza, analitzarà la situació de la fam al món amb una intervenció en vídeo, que ha gravat expressament per a la final catalana dels Clipmetratges.

Durant la final es desvetllarà què escola rep un dels premis grossos, consistent a anar a PortAventura. A més, es projectaran els millors vídeos de la categoria general de Catalunya, la qual cosa constitueix una oportunitat única de veure en pantalla gran aquestes obres.

El cantautor Kike Ubieto i les ballarines Lídia&Winni amenitzaran l’acte amb les seves cançons i balls. Ja saps, si vols gaudir dels millors clipmetratges catalans i passar una bona tarda, t’esperem al Caixaforum el 25 de març a les 19h!

Inscripció gratuïta: http://mansunides.org/ca/noticia/festival-curtmetratges-fam

Data: 

Dimarts 25 març

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
dortiz@mansunides.org