14è curs de formació en drets humans per a actors del desenvolupament

Simbol de l'Organització de les Nacions Unides
Barcelona
Dilluns, 16/06/2014 fins Dijous, 19/06/2014

L’Institut de Drets Humans de Catalunya organitza el 14è curs de formació en drets humans per a actors del desenvolupament amb l’objectiu de saber fer valer els drets humans fonamentals.

La Federació Catalana d’ONG acollirà, des del 16 al 19 de juny, el 14è curs de formació en drets humans per a actors del desenvolupament on s’abordaran temes relatius a l’accés als diversos recursos dels que es disposa per denunciar o reclamar la violació de drets humans.

El curs consta d’una part teòrica i una altra més pràctica:

· A la part teòrica, el curs està orientat a proporcionar coneixements relatius als drets humans, fent èmfasi en els diversos sistemes de protecció que es poden utilitzar contra la violació d’aquests drets.

· A la part pràctica, les persones participants en aquest curs, podran posar en pràctica els coneixements adquirits a través d’un taller organitzat pel propi institut.

Les ponències del curs seran a càrrec de:

· Aida Guillén, professora de Drets humans per a diversos instituts i centres de formació i gerent de l’Institut de Drets Humans de Catalunya.

· Jaume Saura, professor titular de Dret Internacional Públic i Relacions Internacional de la Universitat de Barcelona i President de l’institut de Drets Humans de Catalunya.

Data: 

Dilluns 16 juny

Hora: 

18:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
institut@idhc.org