Concurs d'apps mobilitzem la informàtica!

Concurs Apps Mobilitzem la informàtica
http://www.xtec.cat/web/centres/alscentres/premis/apps2014
Dimarts, 22/04/2014 fins Dimarts, 27/05/2014

La finalitat del concurs és donar a conèixer els projectes creats per l’alumnat implicat en la proposta didàctica “Mobilitzem la Informàtica” i premiar les propostes més reeixides.

El Departament d'Ensenyament, en el marc de les actuacions del programa mSchools promogudes per la Fundació Barcelona Mobile World Capital, ha posat en funcionament aquest curs 2013-2014 la proposta didàctica “Mobilitzem la Informàtica” que s’ha implementat a molts centres de secundària de tot Catalunya.

Com a acte de cloenda del curs, els promotors del programa mSchools convoquen el Concurs d’apps “Mobilitzem la Informàtica” dirigit a tots els centres que han dut a terme aquesta proposta.

Els premis es lliuraran en una jornada de cloenda on els finalistes presentaran i exposaran els seus projectes. Aquesta jornada es durà a terme el dia 6 de juny de 2014 a les instal·lacions del TecnoCampus de Mataró.

Qui pot participar?

Aquesta convocatòria està oberta als centres educatius de Catalunya que hagin implementat durant el curs 2013-2014 la proposta didàctica “Mobilitzem la Informàtica”. Els centres podran presentar tants projectes com grups-classe on s’hagi implementat la proposta didàctica.

Com participar-hi?

Les aplicacions presentades poden trobar-se en diferents estadis de desenvolupament, és a dir, no han d’estar necessàriament acabades. En qualsevol cas, caldrà presentar el projecte desenvolupat mitjançant el lloc web del grup que ha d’incloure, en una subpàgina específica identificada clarament amb el logo del programa mSchools, els següents materials:

  • Pòster de presentació de l’app
  • Presentació de les característiques de l’app
  • Vídeo promocional 40" - 1 minut'
  • Memòria del projecte que ha d’incloure la descripció de la idea, elements gràfics que mostrin el funcionament de l’aplicació i la previsió del model de negoci.
  • En cas que l’aplicació estigui totalment o parcial desenvolupada pot presentar-se el fitxer .apk corresponent.

Bases

Consulteu les bases per saber els detalls del concurs.

Premis

El premi per als guanyadors de cada categoria serà:

  • Desenvolupament integral de l’aplicació per part d’empreses del sector
  • 1 KANO Kit per a cada membre del grup
  • 1 KANO Kit per al professor responsable

Data: 

Dimarts 22 abr

Hora: 

00:00

Organitzador: 
XTEC
Correu electrònic de l'organitzador: 
http://www.xtec.cat/web/guest/contacta