4a Trobada Interreligiosa de Joves

Cartell de la 4a Trobada Interreligiosa de Joves
Barcelona
Dissabte, 24/05/2014

La trobada, que tindrà lloc el 24 de maig, s'adreça a joves d'entre 17 i 30 anys i donarà a conèixer diferents iniciatives que treballen per fomentar la convivència a Catalunya.

L'Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós, amb la col·laboració de la Xarxa Antirumors de l'Ajuntament de Barcelona, organitza la 4a Trobada Interreligiosa de Joves. Es realitzarà dissabte 24 de maig, a les 10.00 hores, a la seu de l'entitat (C/ Lledó, 11, 1r. Barcelona).

El passat mes de desembre de 2013 va tenir lloc la trobada anterior en la qual es va treballar al voltant dels prejudicis i el Manifest per desactivar les dinàmiques d'odi per mitjà del diàleg entre religions. Seguint per aquell camí, a la trobada de maig es presentaran iniciatives de la ciutat de Barcelona i altres indrets de Catalunya que treballen per fomentar la convivència.

La jornada tindrà dues parts. En una primera es donarà espai als joves de diverses comunitats religioses perquè presentin iniciatives que s'estan duent a terme des de les seves comunitats per fomentar el diàleg i la convivència. Després la Xarxa Antirumors de l'Ajuntament de Barcelona presentarà la seva iniciativa que, a nivell municipal i de tota Catalunya, treballa per trencar estereotips i rumors i fomentar la convivència intercultural. La trobada finalitzarà amb una dinàmica de teatre antirumors.

Aquesta jornada està dirigida a joves d’entre 17 i 30 anys de totes les confessions religioses i també joves que no segueixin cap religió però que estiguin interessats en la diversitat de creences, el diàleg i la convivència.

Cal cofirmar assistència escrivint a a.tarroc[arrova]audir.org o trucant al 627 84 46 42.

Data: 

Dissabte 24 Maig

Hora: 

10:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
a.tarroc@audir.org