Innovació en inserció laboral de persones amb discapacitat

'Anem per feina'
Barcelona
Dimecres, 04/06/2014

"Anem per feina", una jornada per conèixer experiències innovadores en inserció laboral per a persones amb discapacitat.

L'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, promou la 2a Jornada d'Experiències Innovadores en Inserció Laboral de Persones amb Discapacitat. L'objectiu principal de la Jornada és donar visibilitat a iniciatives i projectes innovadors, centrats en la inserció laboral de persones amb discapacitat.

La jornada "Anem per feina" donarà veu a experiències d'entitats socials i administracions, però també a iniciatives que treballen per la inserció laboral de persones amb discapacitat, amb la innovació com a factor determinant.

L'acte comptarà amb una obertura a càrrec de l'Ilma. Sra. Irma Rognoni, Regidora de l'Ajuntament de Barcelona i Presidenta de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, i serà conduït per la periodista Rita Marzoa. A continuació es presentaran diverses experiències mitjançant vídeos curts: La Tavella (Fundació Viver de Bell-lloc); Bolet ben fet (TEB-Verd); La tecnologia, una eina per a la inclusió social(ESCLATEC); Bicicleta Solidària (Fundació Astres); Coopmercat - Porta a Porta (TEB Solucions SCCL); Accessibilitat Audiovisual(Fundació Els 3 Turons); Apunts, ASM i polítiques públiques (Fundació Joia), i DAU Laboratori(Fundació DAU).

A continuació tindrà lloc una taula rodona que comptarà amb la presència de Ramon Giró(Director de la Fundació Seeliger y Conde); Dr. Josep Santacreu (President de la Fundació DKV Integralia); Maria José Pujol (Bussiness with Social Values); Andy Trias (Administratiu del CosmoCaixa); Leandro Tacons(Coordinador Inserció Laboral Ammfeina) i Adela Fernández (Coordinadora Servei d'Inserció Laboral-Col·labora). L'acte finalitzarà amb la ponència "El poder de la ciutadania activa", a càrrec de Javi Creus.

L'assistència és gratuïta, però cal acreditar-se prèviament.

Descarrega't el programa accessible. (pdf)

Descarrega't el programa complert. (pdf)

Data: 

Dimecres 04 juny

Hora: 

16:30

Correu electrònic de l'organitzador: 
jornada2014@bcn.cat