Barcelona: 45 anys fent castells

Cartell de l'exposició
Barcelona
Dijous, 22/05/2014 fins Dissabte, 28/06/2014

Fins el 28 de juny, la Casa dels Entremesos acull l'exposició 'Barcelona: 45 anys fent castells', un recorregut per la història dels Castellers de Barcelona, la quarta colla més antiga de Catalunya.

Els Castellers de Barcelona van ser fundats l’any 1969. Els membres fundadors van ser un grup d’aficionats provinents de les terres on aquesta tradició era més arrelada i amb el seu esforç i il·lusió van aconseguir convertir una colla nova, en una colla que ara és tot un referent de la cultura popular catalana d’arrel tradicional. Amb la camisa vermella, la colla barcelonina sempre és disposada a realitzar les seves construccions amb una barreja de força, equilibri, valor i seny. Després dels Nens del Vendrell, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca, els Castellers de Barcelona són actualment la quarta colla castellera més antiga del país. Ara arriben als seus quaranta-cinc anys.

L'exposició explica que són els castells i també dóna a conèixer un dels moments més especials de la seva història recent: el castell d'aigua realitzat durant la inauguració del Campionat Mundial de Natació l'any 2013.

Data: 

Dijous 22 Maig

Hora: 

10:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
gestio@lacasadelsentremesos.cat