Cursos d'estiu de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès

Cursos presenecials d'escriptura estiu 2014
Barcelona
Dissabte, 31/05/2014 fins Dijous, 19/06/2014

Fins el 19 de juny està oberta la matrícula pels cursos d'escriptura presencials d’estiu que començaran el dimecres 25 de juny.

L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès compta aquest estiu 2014 amb 24 cursos presencials, són cursos intensius i començaran el dia 25 de juny. Tota la informació sobre els cursos la trobareu al web de l’escola o adreçant-vos directament a l’Ateneu.

Enguany els cursos d’estiu són:

- Cursos d'escriptura: Iniciació a la narrativa / Iniciació a la poesia / La familia como tema literario / La construcció de personatges / Joc de miralls I: identitat, experiència i narrativa / Microrrelatos I / Del dicho al hecho: aprender a mostrar y no a decir / Documentar-se per escriure / Persiguiendo a Eros: escritura y erotismo / La intriga: qué es y cómo se crea / Escriure per ensenyar a escriure / Creativitat aplicada a l’escriptura / Escribir desde los cinco sentidos / Curs per a joves escriptors I -de 15 a 17 anys- / Redacció i millora de textos / Redacción y mejora de textos / Taller d’anàlisi de guió.

- Cursos de literatura i humanitats: Tu també pots ser crític literari / Lectures al dia. Sessions per orientar-se entre les novetats de temporada de la narrativa catalana / Joies de la literatura catalana moderna / La literatura norteamericana: una introducción / La literatura inglesa contemporánea: una introducción.

- Cursos d'oficis de l'edició: El lector profesional I.

- Cursos d'oralitat: Joves que sedueixin amb la paraula.

L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès té com a finalitat l’ensenyament de les arts i els oficis de la paraula. La seva oferta formativa està adreça als amants de la llengua i la literatura que vulguin convertir la seva passió en un ofici o aprofundir en el plaer de la lectura i l’escriptura. L’atenció és personalitzada i, per tant, el nombre d’alumnes per grup està estrictament limitat.

Data: 

Dissabte 31 Maig

Hora: 

00:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
secretaria@campusdescriptura.com