Engega la #motxilla2014

#motxilla2014
Badalona
Diumenge, 01/06/2014 fins Dijous, 31/07/2014

Després de l'èxit de la #motxilla2013 per recaptar diners per a colònies d'estiu d'infants en risc d'exclusió, la Fundació Salut Alta engega la #motxilla2014: objectiu, aconseguir 5.000€ per omplir de records 40 motxilles!

Aquest estiu, omple'ls la motxilla de records!

#motxilla2014 from Fundació Salut Alta on Vimeo.

Ben segur que tots teniu records d’estius passats amb l’escola, l’esplai, el casal… dormint en cases de colònies o en tenda, fent vivac, amb monitors o educadors que us preparaven mil i una activitats. En recordeu alguna?

Els nens i nenes de la Fundació Salut Altade Badalona també somien fer-se grans i poder recordar els bons moments passats a les colònies. Però no tots ho tenen fàcil... anar de colònies suposa un esforç econòmic que les seves famílies no es poden permetre.

Però... hi ets tu!

Et proposem ajudar-nos a omplir de records la motxilla d'aquests menors. Per a això hem d'aconseguir el repte de 5.000€, el necessari per cobrir el pressupost de les colònies d'aquest estiu. Tu hi pots col·laborar escollint una quantitat de records a aportar i ingressant-la través d'aquesta pàgina o bé a través del nostre compte de La Caixa.

Ara que pots... posa’ls un record a la motxilla!

Més informació aTwitter: @lasalutalta #motxilla2014

Facebook: www.facebook.com/fundaciolasalutalta

Data: 

Diumenge 01 juny

Hora: 

12:55

Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@fundaciolasalutalta.org