Terrassa commemora el setge de 1713

 Font:
Terrassa
Dijous, 04/09/2014

Les tropes borbòniques de Felip V van atacar Terrassa els dies 3, 4 i 5 de setembre de 1713, per commemorar aquests fets la vila acollirà el dijous 4 de setembre diferents activitats.

L’Ajuntament de Terrassa i la Comissió Ciutadana 4 de setembre organitzen un concert commemoratiu i una Marxa de Torxes per recordar els fets ocorreguts els dies 3, 4 i 5 de setembre de 1713 quan les tropes de Felip V van atacar i saquejar Terrassa.

El concert d’Àries i música a l’entorn de 1713 anirà a càrrec de Mireia La Torre, Núria Jaouen i Peter Krivda es podrà sentir al Claustre del Convent de Sant Francesc (Plaça del Doctor Robert) a les 19.00h.

A les 19.30 a la plaça Vella hi tindrà lloc la Marxa de Torxes organitzada per la Comissió 4 de setembre. El recorregut tindrà el seu inici a la Plaça Vella, carrer Font Vella, Passeig, carrer Cardaire, carrer Sant Pere, Placeta Saragossa on es dividirà la marxa pels carrers Cremat i Gavatxons, amb final a la Torre del Palau, on tindrà lloc la lectura del pregó i la cantada de corals. El pregó final anirà a càrrec de Najoua Mesbahi, activista cultural i social de la nostra ciutat.

Abans i durant el recorregut el Ball del Serrallonga, el Drac Baluk-Ashtarok, els Bastoners de Sant Pere, grallers i tabalers i cantaires de corals terrassenques, actuaran.

Data: 

Dijous 04 set

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@terrassa4setembre1713.cat