El futur de la cooperació: objectius després del mil·lenni

 Font:
Barcelona
Dilluns, 29/09/2014

Chris Elias, Javier Solana i Pedro Alonso participaran en aquest debat que tindrà lloc al Cosmocaixa de Barcelona el proper 29 de setembre.

El 2015 s'arribarà a la data límit per al compliment dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM), que han donat forma a l'agenda global de desenvolupament des que van ser plantejats l'any 2000.

Durant els darrers anys la filantropia i el sector privat s'han posicionat amb força en aquest sector. El context socioeconòmic actual ha canviat molt des del moment en el qual es van configurar els nomenats Objectius de Desenvolupament Sostenible que configuraran l'escenari post-2015. El canvi significatiu produït amb l'emergència del sector privat com a actor fonamental en l'àmbit del desenvolupament requereix un debat amb profunditat.

L'esdeveniment comptarà amb la participació de Chris Elias, president del Programa de Desenvolupament Global de la Fundació Bill i Melinda Gates, Javier Solana, vicepresident d'ISGlobal i membre del Patronat de la Fundació la Caixa, i Pedro Alonso, director d'ISGlobal i pròxim director del Programa Global de Malària de l'Organització Mundial de la Salut.

És necessari inscriure's prèviament a través del següent web.

Data: 

Dilluns 29 set

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Cosmocaixa Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@lacaixa.es