Postgrau en Societats Africanes 2014-2015 (CEA-UPF)

CEA Centre d'Estudis Africans i Interculturals
Barcelona
Dilluns, 27/10/2014
Curs de Postgrau en Societats Africanes 2014-2015 i Diploma de Postgrau en Societats Africanes. Singularitats i Mundialització 2014-2015.

Amb la intenció d’ampliar els espais de coneixement sobre el món africà, la Facultat d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra i el Centre d'Estudis Africans ofereixen un Curs i un Diploma de Postgrau per a tots aquells alumnes interessats en descobrir noves realitats des d’una perspectiva pluridisciplinar.

L’objectiu de la formació és donar una visió general i alhora aprofundida sobre els aspectes més destacats del passat i el present del continent africà. S’analitzaran les característiques de les societats africanes mitjançant l’estudi de la seva història, política, economia i diversitat cultural.

El Curs de Postgrau consta d’un programa teòric: 104 hores (10 crèdits).

El Diploma de Postgrau consta d’aquest mateix programa teòric i d’una part pràctica a entitats, institucions, empreses o ONGD que treballin en diversos àmbits relacionats amb el món africà ó un treball de recerca: 130 hores (12 crèdits) + 200 hores de pràctiques (8 crèdits).

Període d'inscripció obert i fins el dia 30 de novembre podeu gaudir d'un 10% de descompte.

Data: 

Dilluns 27 oct

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Centre d'Estudis Africans i Universitat Pompeu Fabra
Correu electrònic de l'organitzador: 
cea.inscripcions@gmail.com