«Five days to dance» al Casal de Vilafranca

 Font:
Vilafranca del Penedès
Dissabte, 15/11/2014

El Documental del Mes arriba a Vilafranca amb la pel·lícula «Five days to dance» una història de sobre la bellesa de les persones i la comunicació a través de la dansa.

En Rafa Molés i en Pepe Andreu recullen en un documental l’experiència de Wilfried Van Poppel i Amaya Lubeigt dos coreògrafs que utilitzen la dansa per incentivar a joves i adolescents i ajudar-los a alliberar-se, expressar-se, relacionar-se i acceptar-se. Una pel·lícula que qüestiona el sistema educatiu, els esquemes socials i els models de comunicaicó interpersonals.

Els autors de «Five days to dance» van voler explicar la història d’aquests dos coreògrafs i van decidir enregistrar l’experiència. Per aconseguir-ho van buscar finançament a través d’una plataforma de crowdfunding.

El documental es podrà veure al Casal de Vilafranca els dies 15 i 22 de novembre a les 18.00 hores dins del cicle el Documental del Mes. L’entrada té un cost de 3 euros pels socis i de 5 euros pels no socis del Casal.

El Documental del més té com a objectiu arribar al màxim nombre d’espectadors amb el gènere documental. Per aquest motiu cada dijous de mes s’estrena un documental a 45 ciutats de Catalunya, País Valencià, Illes Balears i a la resta de l’Estat. Els documentals s’escullen en funció del seu interès i qualitat i es projecten en versió original subtitulada en català i en castellà per la resta de l’Estat.

El projecte s’internacionalitza el 2009 quan es comencen a portar els documentals a països de Llatinoamèrica.

Data: 

Dissabte 15 nov

Hora: 

18:00

Organitzador: 
El Casal, Societat La Principal
Correu electrònic de l'organitzador: 
casal@casal.org