Festa Major de la UAB

Cartell de la Festa Major UAB 2014
Cerdanyola del Vallès
Dijous, 06/11/2014

El Campus de l'Autònoma s'omplirà d'activitats participatives, reivindicatives, artístiques i lúdiques el proper dijous 6 de novembre per la Festa Major. Ja és disponible el programa complet.

A les 12.00 del migdia del proper dijous 6 de novembre, el pregó de la Plataforma Tanquem els CIE que es llegirà a la Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) donarà el tret de sortida a la Festa Major 2014.

A continuació, a la Fira d'Entitats de la Cívica s'hi podrà trobar informació dels col·lectius, serveis i projectes de la UAB i s'omplirà d'activitats per a tots els gustos, com ara la gimcana "Què FAS de festa?", sobre els efectes de l'alcohol en la seguretat vial i en les relacions sexuals; l'activitat "Comparteix aforismes, practica llengües"; o URBANFITSAF, per divertir-se mentre es fa un treball cardiovascular i de tonificació del cos. Paral·lelament, es duran a terme actuacions de la colla de Bastoners de la UAB, del Cor de la UAB, un tast de country, entre d'altres.

A les 13.00 h, hi haurà una preestrena dels Cinemes Verdi de la pel·lícula "20.000 Days on Earth" de de Iain Forsyth i Jane Pollard (2014) i durant tot el dia el SAF organitza una jornada de portes obertes. A més, el programes Tàndem i Lliga de Debat motivaran als estudiants a fer-se un selfie.

La FM2014 comptarà també amb l'actuació de la colla castellera Ganàpies i dels Arreplegats de la Zona Universitària amb motiu del 20è aniversari de Ganàpies. A la tarda, la música serà la protagonista ja que es farà una Disco-sopa amb el DJ The Cucumber, la Batukada Festukada i, finalment, punxarà el DJ Wersech.


L'altre gran espai de la FM14 és la Plaça del Coneixement, on se situaran les paradetes dels estudiants, un "Xiringu" per a resoldre dubtes sobre sexualitat i drogues i un estand d'Energy Control, per a assegurar una festa sota control. A partir de les 14.00 h començaran les actuacions dels grups guanyadors del programa Autònoma Actua.

Podeu consultar el programa complet de la Festa Major a aquest enllaç.

Data: 

Dijous 06 nov

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Dinamització Comunitària UAB
Correu electrònic de l'organitzador: 
suport.participacio@uab.cat