Les responsabilitats legals a les ESAL

Documents legals
Barcelona
Dimarts, 04/11/2014 fins Dimarts, 18/11/2014

La Fundació Fernando Pombo ha iniciat el segon cicle de xerrades relatiu a les principals responsabilitats legals de les entitats sense ànim de lucre.

El cicle de xerrades va adreçat als directius de les entitats i al personal tècnic encarregat de les responsabilitats legals de l’entitat.

L’objectiu de les xerrades és analitzar les particularitats legals de les organitzacions sense ànim de lucre i donar a conèixer a les entitats el riscos derivats del seu incompliment.

En aquest II cicle de xerrades es preveuen 4 jornades, concret les que afecten a l’àmbit jurídiques estan programades pels propers dies 4, 11 i 18 de novembre tracten sobre:

  • Els aspectes laborals i el voluntariat: prevista pel proper 4 de novembre, on es s’analitzarà la darrera reforma laboral i la diferència entre el personal contractat i el voluntariat
  • La Llei de protecció de dades: prevista pel 11 de novembre, on s’analitzaran els aspectes bàsics de la Llei de protecció de dades i les principals obligacions derivades de l’aplicació de la normativa.
  • Propietat intel·lectual, marca i pàgina Web: prevista pel 18 de novembre i on s’analitzaran els coneixements bàsics del que són les marques, els dominis informàtics i qualsevol contingut susceptible de general drets de propietat intel·lectual.

Les jornades s’imparteixen per la Fundació Fernando Pombo i es faran en horari de matí a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Per tal d’assistir caldrà enviar correu electrònic indicant nom, càrrec i entitat, així com les xerrades en que s’està interessat.

Data: 

Dimarts 04 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Fundació Fernando Pombo
Correu electrònic de l'organitzador: 
varavaca@fundacionpombo.org