Examinant Barcelona en perspectiva: (inter)cultura i diversitat

 Font:
Barcelona
Dimarts, 09/12/2014

Taula rodona del cicle "Interculturalisme i política cultural" a l'Espai Avinyó amb la presència de Jordi Pascual, Jordi Baltà i Lluís Bonet.

L’Espai Avinyó acull aquest cicle que reflexiona sobre les transformacions que han marcat la gestió social i cultural arran de la creixent diversitat cultural a casa nostra.

La taula rodona proposarà als ponents que tinguin com a marc de referència la ciutat de Barcelona i projectin un balanç de on estem i que cal fer per vincular la diversitat derivada de la presència d'immigrants i l’enfocament intercultural en la seva dimensió de política cultural. Es demanarà a cada ponent que iniciï en cinc minuts el debat:

  • Quin balanç podem fer explorant les ciutats europees? I quins aprenentatges per Barcelona?: Jordi Pascual (Universitat Oberta de Catalunya-UOC).

  • Què podem esperar de les institucions culturals de Barcelona en la seva implicació a la diversitat?: Jordi Baltà (membre de la xarxa internacional U40 "Cultural Diversity 2030" i del Grup d'Experts UE-UNESCO sobre Governança de la Cultura als Països en Desenvolupament).

  • Quin diagnòstic es pot fer de Barcelona i quines recomanacions a curt termini?: Lluís Bonet (Universitat de Barcelona).

Data: 

Dimarts 09 des

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Espai Avinyó
Correu electrònic de l'organitzador: 
coordespaiavinyo@bcn.cat