Jornada emprenedoria i associacionisme juvenil

campanya, Faràs un salt!
Barcelona
Divendres, 12/12/2014

La jornada "Emprenedoria i associacionisme juvenil: embrió del cooperativisme" s’adreça a totes aquelles entitats juvenils que sense deixar de ser sense ànim de lucre vulguin modificar els seus serveis i professionalitzar-los.

A Catalunya hi ha una forta tradició de d’entitats sense ànim de lucre de diferents àmbits que presten serveis a la societat en aspectes on l’administració no arriba, en especial les entitats de joves.

En l’actualitat, l’associacionisme juvenil viu de prop la necessitat de prestació de serveis. La demanda de serveis especialitzats i de qualitat de forma continuada, arriba a associacions que voldrien professionalitzar una part de la seva activitat, sense perdre l’origen voluntari i democràtic de l’associació. En aquest marc, la possibilitat de crear una cooperativa sembla sovint llunyana, però és ben real i útil.

La jornada “Emprenedoria i Associacionisme juvenil. Embrió del cooperativisme” et donarà eines per a impulsar el teu projecte d’emprenedoria, des de l’associació on participes, ja sigui transformant-la o creant un projecte nou i paral·lel. Coneixeràs experiències d’altres entitats que ja ho han fet, amb èxit. I podràs iniciar un procés que de ben segur, continuarà després de la Jornada.

Es tracta d’una jornada gratuïta, que es fa el proper 12 de desembre a la Direcció General de Joventut. Per participar cal omplir un formulari on line, on es pot adjuntar el projecte o iniciativa de l’entitat.

Data: 

Divendres 12 des

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Escola lliure el sol
Correu electrònic de l'organitzador: 
elsol@escolaelsol.org