Com voldries que fos la superilla de l'Esquerra de l'Eixample? Participa al taller de les superilles de Barcelona

Les 5 propostes de superilles a la ciutat de Barcelona (imatge:sostenibilitatbcn.cat)
Barcelona
Dimarts, 13/01/2015

Una superilla és una petita ciutat dintre de la ciutat, pensada de forma participativa, a la que podem posar en pràctica iniciatives sostenibles i ciutadanes, que voldríem per tota la ciutat.

Una superilla és una unitat urbana més gran que una illa de cases però més petita que un barri, amb carrers pacificats. És per això que representa una oportunitat per repensar i regenerar Barcelona, posant en pràctica iniciatives que voldríem per tota la ciutat.

L’objectiu de les trobades és seguir compartint quines accions concretes s’haurien de realitzar per assolir el futur desitjable als àmbits pilot de les Superilles, prioritzar-los i identificar els agents impulsors.

Es tracta de fer un procés al màxim participatiu possible amb tots els agents que interveniu directa o indirectament en l’àmbit de la superilla: veïns i veïnes, entitats, associacions, equipaments, comerç, etc.

Volem comptar amb la vostra participació. Si us interessen temes com la inclusió i la cohesió social, l’espai públic, el verd urbà, la qualitat ambiental, la mobilitat, l’energia, l’aigua o els residus, segur que tindreu coses a dir.

L’àrea de reflexió de les superilles de l’Esquerra de l’Eixample està definida pels límits naturals de les avingudes Diagonal i Tarradellas a la banda muntanya, l’avinguda Tarradellas i el carrer Tarragona al costat Llobregat, la Gran Via a la banda mar i, a la banda Besòs, el c. Muntaner.

Dimarts 13 de gener, a les 18 hores, al IES Ernest LLuch.

Cal inscriure's a través d'aquest formulari.

Data: 

Dimarts 13 gen

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Agència d'Ecologia Urbana de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
procesparticipatiu@bcn.cat