Taller de sonorització en directe

Taller de sonorització en directe
Barcelona
Dilluns, 19/01/2015 fins Dimarts, 03/02/2015

El Centre Cívic del Convent de Sant Agustí ha programat un taller de sonorització en directe. Aquest taller pot ser molt útil per les entitats que programen activitats com concerts o xerrades.

El curs es realitzarà els dilluns i dimarts d’11:00 a 14:00 h. Del 19 de gener al 3 de febrer (inclou una sessió pràctica sonoritzant un concert en directe al Centre Cívic)

Preu: 86,31

Els continguts del curs són els següents:

Introducció al so directe.

Conceptes bàsics, física del so,

Equips necessaris per a la realització d’un concert.

Diferents tipus de connexió entre equips.

Microfonia: micròfons dinàmics i condensador.

Caixes d’injecció.

Sonorització teòrica de diferents fonts de so.

Instruments acústics i electrònics.

Etapes de potència i processadors.

Taules analògiques i taules digitals.

Taula digital Yamaha 01V96.

Equalització, dinàmica (compressió i portes de soroll) i efectes.

Monitoratge d’escenari.

Barreja de PA, i barreja de monitors.

Sonorització de diferents instruments: Baix, guitarra, bateria, veus …. − Pràctiques reals d’un concert de música acústica i un concert de música electrònica.

Professor: Xavi Carbonell es titula al 1997 com a Tècnic/operador de so a l’escola MK·3 i un any després ho fa a l’escola Microfusa gràcies a la beca que li és otorgada per la Generalitat. Paral·lelament es forma com a músic a l’Escola de Música de Badalona i adquireix molts altres coneixements de manera autodidacta. Desde l’any 1999 i fins l’actualitat ha format part d’una llarga llista de projectes tant a nivell nacional com internacional, essent reconegut pel seu recorregut professional com a músic als premis Injuve, entre d’altres. Dins la seva trajectòria hi podem trobar una llarga llista de festivals, estudis de gravació, emissores de ràdio, espectacles teatrals i altres esdeveniments que han comptat amb els seus coneixements i experiència: Andanças 2012 (Portugal), Les Tonerres di Brest (França), Baja Prog 2003 (Mèxic), B-FIT Street International Theatre Festival (Rumania), Young Fest (Polònia), Mix Rich (Londres), Folkez Blai (Ermua), Getxo Folk, MMVV, Fira de Manresa, Centre Artesà Tradicionarius, Jaume Muntaner, Claudio, Sidral So, Prat Son, Trifusió, El convent de Sant Agustí, Alquilbencil, Mushka, Camàlics, Juanito Piquete, Arraigo, Keympa, Tazzuff, Carles Cuberes, Nubla, Mag Magoo, Sonostudi, Molinet, Sala Pau Casals, Auditori de Sta Coloma de Gramanet, Expo Zaragoza 2008, Antic Teatre, La Farinera del Clot, Festival Lem, Triple Onda, La Troupe del Circ (TNC), Hi-so, Capicorla, Carbo sound, Sala Els Genis (Bdn), Producció de la Mostra de Músics Locals de BDN del 2001 al 2010,

Data: 

Dilluns 19 gen

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Centre Cívic Convent Sant Agustí
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@conventagusti.com