Presentació de la guia de transparència per a entitats sense ànim de lucre

 Font:
Barcelona
Dimarts, 20/01/2015

El proper 20 de gener a les 19h al Col·legi de Periodistes de Catalunya es presenta aquesta publicació editada pel LPCCP amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP)ha editat la publicació "Transparència i qualitat de la informació de les entitats sense ànim de lucre. Manual i guia d’autoavaluació" que té com a objectiu oferir a les entitats sense ànim de lucre criteris i indicadors que els permetin avaluar la transparència i la qualitat de la informació de les seves pàgines web.

El document està estructurat en dues parts:

  • Primera part: el Manual on s'explica què és la transparència, per què és important per les ESAL (entitats sense ànim de lucre) i quins criteris de qualitat s’han d’aplicar per a fer una comunicació veritablement transparent.
  • Segona part: Guia d'autoavaluació amb una relació d'indicadors i criteris d'aplicació dividits en 5 nivells de dificultat. Permet a cada organitzaicó avaluar l'estat de la seva comuniació i identificar les millores que pot anar incorporant.

L’acte comptarà amb la participació del Sr. Carles Agustí, Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme de l’Ajuntament de Barcelona, del Director General de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Sr. Toni Codina, de la Dra. Amparo Moreno Sardà, directora del LPCCP i del Dr. Pedro Molina Rodríguez-Navas, responsable del projecte Transparència, qualitat de la informació i participació.

Data: 

Dimarts 20 gen

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Col·legi de Periodistes de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
contacte@periodistes.org