La màgia de les històries que ens fan créixer. El conte com a recurs educatiu (20h)

 Font:
Reus
Dissabte, 14/02/2015 fins Dissabte, 14/03/2015

Aquest curs vol ésser una descoberta entorn de la potencialitat literària per establir espais de creació que convidin els nostres receptors a experimentar al voltant de la lectura.

Aquest curs vol ésser una descoberta entorn de la potencialitat literària per establir espais de creació que convidin els nostres receptors (famílies, infants, joves, gent gran…) a experimentar al voltant de la lectura, entesa en el seu sentit més ampli: llegir amb tots els sentits, la lectura d'imatges i sons, la creació literària com a joc…

A càrrec de: Imma Pujol i Farrès, bibliotecària i documentalista, postgrau en Mediació Cultural per al Foment de la Lectura, narradora i responsable de la sala infantil de la Biblioteca Pública de Tarragona. Des de l'any 1995, és responsable de les activitats de foment de la lectura per a públic infantil i juvenil i, des del 2003, coordinadora dels clubs de lectura infantils i juvenils. Narradora de contes, membre del Col·lectiu Entret(r)es i coautora de dos contes fruits del projecte conjunt (El Serrallo un lloc de conte. La memòria dels pescadors) entre la BPT i el Museu del Port de Tarragona. Montserrat Cebrián Sabat, mestra d’Educació Infantil i Primària. Llicenciada en Filologia Catalana. Narradora de contes i membre del Col·lectiu Entret(r)es. Programadora dels cicles mensuals de contes de la Biblioteca de Cambrils (de l’any 2004 al 2009 ) i de Vila-seca (des de l’any 2002 fins a l’actualitat).

Data: 

Dissabte 14 febr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@ceesc.cat