Seminari: Casos pràctics de serveis socials bàsics per a educadors i educadores socials (20h)

 Font:
Barcelona
Dijous, 19/02/2015 fins Dijous, 19/03/2015

Quines són les teves funcions com a educador/a social a serveis socials? Quines noves competències et planteja l'actual llei d'infància a serveis socials?

Quines són les teves funcions com a educador/a social a serveis socials? Quines noves competències et planteja l'actual llei d'infància a serveis socials? Si bé les retallades incideixen en els serveis, en canvien la metodologia? Quin és el teu rol com a educador/a social dins d'un equip multidisciplinari?

Totes aquestes preguntes i tants d'altres dilemes que sorgeixen al llarg de la pràctica professional, constitueixen els continguts d'aquesta formació -eminentment pràctica- encarada no només a preparar-te de cara a processos d’oposicions a places d’educador/a social, sinó també a donar llum, reflexionar i sistematitzar processos de la pràctica professional en la seva complexitat. Molt recomanable per a incorporacions recents i educadors i educadores novells.

A càrrec de: Mª Rosa Monreal, educadora social de SSAP. Cap d’una Àrea Bàsica de Serveis Socials a l’Hospitalet de Llobregat, i Sara Gallés, educadora social de Serveis Socials de l’Ajuntament de Manresa.

Dates i horari: 19 i 26 de febrer, 5, 12 i 19 de març de 16h a 20h.

Data: 

Dijous 19 febr

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@ceesc.cat