Càpsula d'Educació Social: Els rols de gènere i la nova masculinitat - Barcelona

Càpsula d'Educació Social
Barcelona
Dijous, 19/02/2015

Us oferim un viatge personal i compartit de coneixement intern de la nostra pròpia naturalesa, detectar aquelles qualitats i febleses que ja formen part del nostre ésser i que podem utilitzar o rebutjar per al nostre dia a dia professional.

Dijous, 19 de febrer, a les 18.30h. Seu social del CEESC. Aragó 141-143, 4a planta. Barcelona.

Com a educadors socials treballem en uns àmbits específics d'intervenció en què ens erigim en referents o models a seguir per així poder intervenir en la socialització o integració de les persones. I, sovint, dediquem poc temps a parar i a revisar aspectes personals relatius a quins són els valors que nosaltres com a homes i dones tenim incorporats. Valors que d'una manera o una altra estem transmetent en la nostra intervenció.

En aquesta Càpsula us oferim un viatge personal i compartit de coneixement intern de la nostra pròpia naturalesa, detectar aquelles qualitats i febleses que ja formen part del nostre ésser i que podem utilitzar o rebutjar per al nostre dia a dia professional. Ens servirà, també, per presentar un possible curs a impartir al CEESC i treballar a fons el tema, com a habilitat per a l’educador/a social.

A càrrec de: Marino de la Cruz San Valero, educador social, col·legiat núm. 8189. Terapeuta Gestalt i terapeuta corporal integratiu. Integrant del col·lectiu "Homes en re-visió".

*Aquest mateix curs també es fa a Girona el 18 de febrer.

Data: 

Dijous 19 febr

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
projectes@ceesc.cat