Els boscos madurs de Can Viader

L'Associació de Naturalistes de Girona i Acció Natura t'ensenyen els valors dels boscos madurs (imatge:naturalistesgirona.org)
Viladrau
Diumenge, 01/02/2015

L'Associació dels Naturalistes de Girona i Acció Natura et porten a conèixer el valor dels boscos madurs, el proper 1 de febrer, de 9.30 a 14.00 h, a Can Viader, a La Selva.

Diumenge 1 sortida amb l'Associació de Naturalistes de Girona i Acció Natura, per conèixer el valor dels nostres boscos. Es visitaran els pins de can Viader, els roures de Serrallonga, i les alzines de la Crosa, entre Viladrau i Sant Hilari de Sacalm, a la comarca de la Selva.

La vegetació és densa, variada i molt rica. Hi ha moltes zones obagues i humides, poblades per castanyers, però també n'hi ha d'altres com l'alzina, el pi, el roure, el faig, el trèmol i el vern. Els roures de Serrallonga son prop d'un prat al costat de l'ermita dedicada a la Mare de Déu de Serrallonga.

L'horari previst és de 9.30 a 14.00 h. La sortida en cotxe serà des de Girona, punt de trobada a l'aparcament de Wala de Girona (Plaza Salt, 1. Pol Ind Mas Xirgú).

Cal inscripció enviant missatge a info@naturalistesgirona.org

Data: 

Diumenge 01 febr

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Associació de Naturalistes de Girona
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@naturalistesgirona.org