La xarxa de lideratge Euclid ve a Barcelona per presentar un seminari sobre lideratge estratègic en temps turbulents

 Font:
Barcelona
Dimarts, 12/05/2015 fins Dimecres, 13/05/2015

Els propers 12 i 13 de maig tindrà lloc a Barcelona aquest seminari impulsat per la Xarxa de lideratge Euclid, l'objectiu de la qual és la promoció de la professionalitat i la innovació en les organitzacions benèfiques i ONGs,

"Estratègia de lideratge en temps turbulents". Aquest és el nom del seminari que té com a finalitat explorar quatre questions clau que estan desafiant la manera de treballar, de créixer i de crear impacte de les organitzacions de la societat civil al segle XXI: la governança multinivell, el compromís cívic, les estratègies de finançament i la diversitat demogràfica.

La participació en aquest esdeveniment està reservat per a organitzacions membres d'Euclid: dos participants podran assistir de forma gratuïta. Si sou d'una organització que no és membre de l'Euclid però voleu assistir cal que us poseu en contacte amb ells per a més informació (alexandra.yaghil@euclidnetwork.eu).

La Xarxa de Lideratge Euclid va néixer el 19 de novembre del 2014 a Londres i reuneix a 15 organitzacions de tota Europa compromeses amb el lideratge i el desenvolupament professional en el sector de les entitats sense ànim de lucre.

Data: 

Dimarts 12 Maig

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Euclid Network
Correu electrònic de l'organitzador: 
eleanor.morgan@euclidnetwork.eu