Coaching per organitzacions. Eines per facilitar el desenvolupament i les relacions.

coachingciudadreal.com
Barcelona
Divendres, 13/03/2015 fins Divendres, 27/03/2015

Formació dirigida a totes aquelles persones que volen desenvolupar i millorar les seves habilitats comunicatives i relacionals amb la finalitat de generar confiança, influir i persuadir als col·laboradors dels seus equips amb més efectivitat.

Els objectius d'aquesta acció formativa són:

- Desenvolupar habilitats de Coaching per a professionals de diferents àmbits organitzatius, aprofundir en dimensions clau de la persona i en el desenvolupament de les habilitats comunicatives, analítiques i emocionals, i impulsar la interiorització i el domini de les eines de coaching mitjançant la realització de pràctiques i l'accés a feedback de qualitat.

- Conscienciar als participants de la idoneïtat d'adquirir eines de Coaching per desenvolupar habilitats comunicatives i relacionals, amb la finalitat de ser més efectius en la seva comunicació i enriquir el servei que ofereixen als seus col·laboradors, etc.

- Aportar als participants, de manera pràctica i adaptada, les tècniques i eines de Coaching de manera que els serveixin de referència pràctica, objectiva i clara per a la seva integració en el seu moment a dia.

- Entrenar l'aplicació d'aquestes eines i tècniques mitjançant exercicis i simulacions.

Data: 

Divendres 13 març

Hora: 

15:30

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@peretarres.org