Plantada Popular a Tiana

Cartell de la Plantada Popular de Tiana d'enguany (imatge:facebook/mediambient.tiana)
Tiana
Diumenge, 22/02/2015

El proper diumenge 22 de febrer es celebrarà una nova plantada popular a Tiana, jornada de voluntariat que es repeteix cada any, per recuperrar aquesta sector de Serralada de Marina que va patir forts incendis anys enrere.

Diumenge 22 de febrer el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tiana en col·laboració amb diverses entitats ambientals locals, organitzen una nova edició de la plantada popular al bosc de Can Puigcarbó.

Des de que aquest sector de la Serralada de Marina va patir forts incendis anys enrera, es celebren jornades paticipatives i festives que miren a la recuperació del boscos en el terme de Tiana.

La jornada té un triple objectiu: continuar millorant l'entorn forestal del municipi, educar per actuar a favor de la protecció del medi natural i donar a conèixer als veïns i veïnes de Tiana els pins de Can Puigcarbó. Al llarg de la diada també hi haurà una sèrie de tallers lúdics i educatius d'elaboració de caixes de niu o menjadores adreçats als menuts.

Hi col·laboren entitats ambientals com Acció Natura, el Grup Ecologista El Rocar, els Voluntaris dels Parcs Naturals, el Parc Serralada de Marina, l'ADF La Conreria i entitats locals com el Grup d'Astronomia de Tiana, la LLar de Persones Grans de Tiana, i l'Associació Acer.

Data: 

Diumenge 22 febr

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Ajuntament de Tiana - Medi Ambient
Correu electrònic de l'organitzador: 
mediambientiana@gmail.com