5 talks. Idees per millorar el món amb els mòbils.

5 talks. Idees per millorar el món amb els mòbils.
Barcelona
Dimecres, 04/03/2015

El proper 4 de març hi haurà una xerrada per presentar idees per millorar el món des de la vessant mòbil. De cada entrada venuda es destinarà un euro a la Fundació Hospital de Sant Joan de Déu.

Aquest dimecres 4 de març a les 19:30, es realitzarà una xerrada al Mobile World Centre de plaça Catalunya anomenada 5talks. 5 experts en l'àmbit de les noves tecnologies xerraran sobre com el mòbil pot millorar el món. Els experts són els següents:

  • Di-Ann Eisnor. Neo-Geografa i directora de creixement de Waze, una app de trànsit i navegació basada en una comunitat de 50 millions d'usuaris.
  • Elies Campo. Emprenedor tecnològic. Va ser membre de l'equip creador de Watsapp. El seu objectiu és connectar 3000 milions d'usuaris d'Internet mitjançant aplicacions de missatgeria.
  • Pedro Diezma. Emprenedor i conferenciant TEDx. És autor dels llibres «El renéixer de l'heroi» i «L'heroi que va canviar la seva capa per un iPhone».
  • Gonzalo Martín-Vila. Apassionat per la tecnologia i innovació. Treballa a Telèfonica amb l'acceleradora de «startups» Wayra.
  • Gina Tost. Professora del Tecnocampus, col·laboradora del programa «Generació Digital» de TV3, autora del llibre «Vida Extra: els videojocs com mai els has vist» i co-fundadora de Genapp, una plataforma d'afiliació per a la promoció d'apps.

El preu de l'entrada són 10€. 1 euro d'aquests 10 estarà destinat a la Fundació Hospital Sant Joan de Dèu. Pels que no puguin assistir a l'acte, la videconferència es retransmetrà en obert per Youtube.

Data: 

Dimecres 04 març

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Mobile World Centre
Correu electrònic de l'organitzador: 
https://www.mobileworldcentre.com/ca/contacto1