L’Ateneu de Manlleu busca 100 socis per obrir portes

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:

L’Ateneu de Manlleu busca 100 socis per obrir portes

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

L'Ateneu de Manlleu endega la campanya “La cultura és tu i tu i tu” per aconseguir un local al centre del municipi.

Per poder obrir portes al públic, l’Ateneu de Manlleu necessita una darrera empenta: adequar un espai propi. El projecte fa un any que camina i ara necessita disposar d’un local situat al centre del poble, que vol esdevenir eix vertebrador de la cultura al municipi. Amb aquest propòsit, els impulsors de l’Ateneu han presentat la campanya “La cultura és tu i tu i tu”, que convida a participar econòmicament en el projecte. La fita és arribar, com a mínim, als 100 socis necessaris per fer viable la creació del local aquest any.

D’aconseguir 100 socis, l’Ateneu podria entrar en funcionament en 3 mesos.

Ser soci en aquesta nova etapa de l’Ateneu tindrà un cost de 7 euros mensuals. Si l’entitat autogestionada arriba a l’objectiu, en els propers mesos podria començar els treballs d’adequació de les instal·lacions, amb l’ajuda de col·laboradors i voluntaris.

Durant els propers dies es faran trobades personalitzades per presentar el projecte i sumar nous col·laboradors. Es pot contactar amb l'entitat en aquesta adreça info@ateneumanlleu.org per col·laborar o fer-se soci.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou