5ª Setmana de la Sostenibilitat a la UdL

 Font:
Lleida
Dijous, 19/03/2015 fins Dimecres, 25/03/2015

Dedicada enguany a l'energia, la Universitat de Lleida (UdL) organitza tallers, xerrades, taules rodones, jocs infantils i intercanvis del 19 al 25 de març. El cantautor Cesc Freixas inaugurarà l'esdeveniment.

El conjunt d'actes que la Universitat de Lleida (UdL) organitza del 19 al 25 de març amb motiu de la 5a Setmana de la Sostenibilitat giren en aquesta edició al voltant de l'energia. La setmana d'activitats comptarà amb taules rodones sobre models energètics alternatius i viables, formes de canalització de nous models a través de la política local, conferències sobre estalvi energètic o intercanvis per promoure el consum ecològic, entre d'altres.

Els actes són gratuïts i oberts a tota la ciutadania. Alguns d'ells, però, requereixen de prèvia inscripció. En aquest enllaç es pot consultar el programa complet i detallat d'activitats.

El concert de la inauguració anirà a càrrec del cantautor Cesk Freixas, en una actuació que es sonoritzarà amb l'energia solar d'Intiam Ruai i Fundació Terra a partir de les 20.00 al Campus del Rectorat. La festa es completa amb el carrusel ecològic Nautilus de La Baldufa i jocs de fusta de Tombs Creatius.

Data: 

Dijous 19 març

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Comissió de Medi Ambient de la UdL
Correu electrònic de l'organitzador: 
mediambient@udl.cat