Taller tècnic coneixement obert i viquipèdia

Taller tècnic coneixement obert i viquipèdia
Alaquàs
Dimecres, 25/03/2015

El proper dimecres 25 de març s'ha programat un taller a Alaquàs sobre el projecte GLAM de la Viquipèdia. Aquesta projecte permet utilitzar continguts culturals d'institucions, d'una forma legal.

El dimecres 25 de març, de les onze del matí fins les dues de la tarda hi haurà una taller del projecte GLAM de la Viquipèdia. Organitzat per la Xarxa JOVES.net i la Fundació Horta Sud, es realitzarà en El Passatge d'Alaquàs.

Aquest taller consisteix en coneixer aquest projecte, que es basa en saber penjar continguts provinents d'institucions culturals d'una forma legal perquè puguin ser aprofitats per altres usuaris. El taller està adreçat a tècnics de joventut, cultura, participació, arxiu, biblioteques, museus, per formar-nos sobre com obrir el contingut i publicar en la Xarxa. El ponent serà Àlex Hinojo i en esta entrevista explica una mica l'orientació del taller http://www.nuvol.com/entrevistes/viquipedia-i-els-museus-catalans-el-mon-dalex-hinojo

L'estructura del taller serà aquesta:

  • Què és, com funciona i com el sector cultural i creatiu pot col·laborar-hi facilitant la tasca dels voluntaris per difondre els seus productes i/o les seues produccions.

  • Conèixer el món de les llicències Creative Commons i les seues implicacions en la difusió de continguts en obert.

  • Aprendre sistemes per aplicar estratègies de difusió i posicionament de continguts a curt i a mitjà termini.

  • Conèixer què és i com funciona la Viquipèdia.

Per inscriure's al taller, cal contactar amb

Centre Juvenil El Passatge
Av. Blasco Ibáñez, 57, Alaquàs. 961502343 joventut@alaquas.org
Data: 

Dimecres 25 març

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Centre Juvenil El Passatge
Correu electrònic de l'organitzador: 
joventut@alaquas.org