Eines i estratègies per a l’abordatge integral de la violència masclista (20h)

 Font:
Barcelona
Dimarts, 05/05/2015 fins Dimarts, 26/05/2015

La intervenció amb mares i els fills i filles que han patit violència de gènere és una de les mesures fonamentals per complementar el suport a les víctimes en el marc d’una estratègia d’abordatge integral d’aquest greu problema social.

La intervenció amb mares i els fills i filles que han patit violència de gènere és una de les mesures fonamentals per complementar el suport a les víctimes en el marc d’una estratègia d’abordatge integral d’aquest greu problema social; i el propòsit central d'aquesta formació, orientada al treball en l'àmbit d'infància.

Destinataris

Curs subvencionat, per a treballadors en actiu, contractats en règim general (queden exclosos aquells qui treballen per l'Administració Pública). Fins a un màxim del 20% dels participants poden ser persones en situació d'atur (cal adjuntar amb la sol·licitud de participació, el full d'inscripció al SOC i enviar-ho a formacio@ceesc.cat).

A càrrec de: Oriol Ginés, psicòleg especialitzat en violència de gènere i masculinitats. Associació Conexus. Montse Plaza Aleu, doctora en Psicologia social, especialitzada en l'atenció individual i grupal a dones, mares i infància víctimes de violència masclista. Experiència en formació a equips professionals i en investigació sobre temes de maternitat, gènere i salut, entre altres.

Descarregueu-vos els objectius i continguts del curs

Metodologia: El curs s’imparteix amb una metodologia participativa partint de les exposicions juntament amb les intervencions de les persones participants. S’utilitzen casos pràctics i material audiovisual. Amb la formació es proporciona un llistat amb referències bibliogràfiques.

Dates, preu, inscripcions: 5, 12, 19 i 26 de maig, de 9.30 a 14.30h.

Data: 

Dimarts 05 Maig

Hora: 

09:30

Organitzador: 
CEESC
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@ceesc.cat