Coneix tot el que cal saber del Tribunal Europeu dels Drets Humans

Font: Pixabay
Online
Dilluns, 04/05/2015 fins Dilluns, 08/06/2015

L'Institut dels Drets Humans de Catalunya organitza a partir del 4 de maig una formació orientada a aprofundir en el paper i les possibilitats que ofereix el TEDH.

El Conveni Europeu per la Salvaguarda dels Drets Humans i les Llibertats Fonamentals i el seu òrgan jurisdiccional, el Tribunal Europeu dels Drets Humans, constitueixen recursos fonamentals en els casos de vulneració dels drets humans a Europa. Però, què en sabem d'aquest òrgan? Quan hi podem accedir? Quina és la seva funció i quines possibilitats ens ofereix?

Per respondre totes aquestes qüestions i saber-ne més, l'Institut dels Drets Humans de Catalunya organitza un curs on s’analitzaran els drets reconeguts en l’àmbit europeu, a través del Conveni Europeu del Drets Humans i de la jurisprudència del TEDH, i s’estudiaran les eines per a presentar demandes davant el TEDH.

La formació està adreçada a membres del poder judicial, advocats i advocades, juristes, estudiants de dret, membres d’organitzacions de drets humans i d’altres organitzacions de la societat civil i a persones interessades en la defensa i protecció dels drets humans.

Data: 

Dilluns 04 Maig

Hora: 

00:01

Organitzador: 
Institut dels Drets Humans de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
cursonline@idhc.org