Formació per a coordinadors/es de grups de voluntariat en projectes internacionals

Font: SCI-CAT
Arenys de Mar
Dissabte, 20/06/2015 fins Diumenge, 21/06/2015

Servei Civil Internacional de Catalunya organitza un curs orientat a oferir als i les voluntàries que seran coordinadors/es de grups participants en projectes internacionals les eines necessàries per a la facilitació i dinamització de grups.

La formació, reconeguda pel Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya, està adreçada a persones amb un grau d’experiència en el món del voluntariat internacional i amb interès per a la coordinació de grups participants de projectes internacionals. També persones interessades en la dinamització, gestió i facilitació de grups de voluntaris/es o persones vinculades a entitats i que necessiten desenvolupar tasques d’internacionalització en les entitats.

El curs neix de l’experiència de l’SCI Catalunya, que porta més de 30 anys promovent el voluntariat internacional com a eina de transformació social. Durant el temps que dura el curs, la persona coordinadora prendrà consciència de quin és el seu rol i com el pot portar a terme, quines eines poden aplicar per prevenir els conflictes i afavorir la participació. I finalment, com es poden resoldre els conflictes de manera constructiva.

Data: 

Dissabte 20 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
SCI-CAT
Correu electrònic de l'organitzador: 
voluntariat@sci-cat.org