Festival Re-Percussió per l’Odèon

 Font:
Canet de Mar
Dissabte, 06/06/2015 fins Diumenge, 07/06/2015

La percussió arreu de Canet de Mar en una nova edició del festival que lluita contra la desaparició del Teatre Odèon

Durant el cap de setmana del 5 i 6 de juny, Canet de Mar posa de relleu el ritme de mases, baquetes i mans, i li suma dansa, teatre de carrer i colles de diables. Un any més, el dotzè consecutiu, les places i alguns espais culturals de la vila tornen a acollir el Festival Re-Percussió per l’Odèon.

Les arts escèniques: teatre, dansa i música es repartiran en diversos escenaris al llarg de les dues jornades. Els instruments de pecussió seran el fil conductor.

Consulta el programa.

Tot per l’empeny de l’Associació Cultural Plataforma Odèon, que segueix lluitant per a que el Teatre Odèon no acabi de desaparèixer i de nou sigui un espai obert a diversitat d’activitats que dinamitzin el seu entorn de manera econòmica, social i cultural. Recuperar l'edifici Odèon és una reivindicació del poble de Canet des de fa anys i l'entitat treballa per l'obtenció d'un espai cultural equipat amb infraestructures per dur-hi a terme activitats culturals de diverses disciplines i per a totes les edats: cinema, teatre, música, dansa, circ, titelles, recitals, tertúlies, conferències, mostres, cursos, tallers,...

Data: 

Dissabte 06 juny

Hora: 

20:05

Organitzador: 
Associació Cultural Plataforma Odèon
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@odeoncanet.org